L

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 473 33 907

Epost
post@eidem-forlag.no 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

...

w

06.07.201815:22 Marit Kristiansen

Personvernerklæring

Siste revidert 16.juni 2018

Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre besøkende og brukere. Brukernes tillit er viktig for oss, og vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.

1. Innledende bestemmelser

Denne personvernerklæringen gjelder for eidem-forlag.no/ wips.no, og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

2. Derfor lagrer vi informasjon

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  •     For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne bruke tjenestene
  •     For å ha en bekreftelse på kjøp/påmelding
  •     For at brukerne våre skal kunne melde seg på våre arrangement
  •     For målretting og fjerning av annonser og redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg
  •     For å kunne sende deg oppdatert informasjon om kurs og konferanser du har meldt deg på
  •     Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
  •     Behandling av søknader

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Tredjeparter (som Google Analytics og Facebook Pixel) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Vi er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. Slik samles opplysningene inn

Anonyme opplysninger

Det blir loggført hvilke nettsider som er besøkt, tidspunkt, nettleser og fra hvilken IP-adresse besøket kommer fra.

Personopplysninger

Registrering av brukerkonto

Ved registrering av brukerkonto lagrer vi e-postadresser.

Vi kan også lagre valgfrie opplysninger som fullt navn og telefonnummer.

Påmelding til kurs og konferanser

Ved påmelding til våre kurs og konferanser vil vi kun lagre den informasjonen du selv oppgir ved påmelding.

5. Informasjon som lagres lokalt

Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til å forbedre brukeropplevelsen. F. eks å huske skjemadata som er skrevet inn, slik at disse blir husket til senere bruk.

Vi inkluderer også elementer fra tredjepartstjenester som f. eks Facebook, Linkedin, Twitter og Google+, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

5b. Hvordan lagrer vi dataene?

Data lagres hos Seria sin underleverandør Cerpus, som har driftsmiljøet hos Blix Solutions i Oslo. Backup som er eldre enn 1 år, er også lagret offline, i brannsikker safe i Bodø. Passord lagres krypteret.

5c. Hvor lenge lagrer vi dataene?

Data lagres så lenge nettsiden er i drift.

6. Behandling av personopplysninger / cookies

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

7. Behandlingsansvarlig

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Seria AS, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

8. Registrert profildata, innsyn og retting

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse og til statistisk formål.

Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.

  • Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss.
  • Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine.
  • Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

8b. Den registrertes rettigheter inkluderer også

  •     Du har rett til å anmode om begrensning av behandlingen.
  •     Du har rett til å protestere på behandlingen.
  •     Du har rett til dataportabilitet.
  •     Du har rett til å klage til datatilsynet.
  •     Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke.

9. Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.

Hvis du ønsker kontroll over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til ulike formål, anbefaler vi verktøy som Ghostery og Disconnect.

For mer informasjon om informasjonskapsler og innstillinger henviser vi til allaboutcookies.org.

10. Kontaktinformasjon

Eidem Kommunikasjon, org.nr. 918 932 860

Besøksadresse: Sommerveien 11, 8014 Mo i Rana

Postadresse: Sommerveien 11, 8014 Mo i Rana

Telefon: 473 33 907

Epost: post@eidem-forlag.no

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev: