Om meg

Om meg:
Mitt navn er Mona Helene Eidem. Jeg er født og oppvokst i Mo i Rana. Er utdannet adjunkt, og har arbeidet ned barn og unge i over 30 år. Først som styrer i barnehage, så lærer i grunnskolen, og de siste 12 årene som lærer ved Polarsirkelen videregående skole. Arbeidsfeltet har vært fag basert på pedagogikk, psykologi og kommunikasjon. Min drøm har alltid vært å skrive, og i 2015 gav jeg ut novellesamlinga «Løvhytta» som ble godt mottatt. I løpet av 2018 kommer min andre bok ut, «Alt det vi ikke ser» er en samling krim/thrillernoveller. Som tittelen hentyder handler det om det som kan skje mellom mellom mennesker, og som vi hverken kan forutse eller tro på.

Om forlaget:
Eidem forlag ble stiftet i 2018. Det betyr i praksis at jeg har valgt å gå «indie» som betyr at jeg vil gi ut fremtidige bøker på eget forlag. Det er viktig for meg at det er kvalitet over det jeg gjør. Derfor vil jeg kvalitetssikre bøkene på lik linje med hva et ordinært forlag ville ha gjort. Det innebærer å kjøpe tjenester som redaktør, språkvask, omslag osv. I tillegg til bøker skriver jeg noveller for ulike magasiner.

Utgivelser: Novellesamling «Løvhytta»
Novellesamlingen kan kjøpes ved å ta kontakt med forfatteren. I tillegg ved Hilde Strands galleri i Mo i Rana. Den kan også bestilles hos de fleste nettbokhandlere, og Hos Ark Mo i Rana som kan bestillle boken for deg. Les mer om boka her

I tillegg fins det flere utgivelser i form av noveller i ulike magasin.

Mona Helene Eidem
Mona Helene Eidem